Klinisch geteste ingrediënten, klinisch bewezen resultaten

Groene thee

- Groene thee bevat Theanine, een van nature voorkomend aminozuur dat u helpt te ontspannen en een gevoel van welzijn bevordert door in het lichaam GABA-gehaltes te stimuleren (een neurotransmitter die ons 'fijn' en 'goed' doet voelen).

Tot de onderzoeken die uitgevoerd zijn naar de werking van groene thee en gewichtsverlies behoren deze recente Japanse onderzoeken:

  • Onderzoek n°1 – Consumptie van groene thee leidt tot een vermindering van lichaamsvet en een aangepaste malondialdehyde LDL-verbinding in mannen. Tijdens dit onderzoek werden 38 gezonde Japanse mannen verdeeld in twee groepen en hetzelfde voedingspatroon gegeven. Een groep dronk dagelijks een fles groene thee met 690 mg catechine antioxidanten. Na 12 weken bleek het lichaamsgewicht, BMI, tailleomvang, vetpercentage, en onderhuids vet aanzienlijk lager in de groep die groene thee dronk in vergelijking met de controlegroep. [5]

Guarana

Beste Afslankproduct

- Deze klimplant wordt gevonden in het Amazonebekken van Brazilië en Venezuela. De bes bevat hoge concentraties cafeïne. Het nootachtige zaadje is eveneens rijk aan tanninezuur, xanthine alkaloïden theobromine.

Damiana

Natuurlijke Ingrediënten

- Damiana wordt gevonden in Mexico, Centraal Amerika, West-Indië, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. Het is een seksuele stimulant voor zowel mannen als vrouwen, en goed voor de bloedcirculatie en stofwisseling. Het versnelt de stofwisseling en geeft u meer energie. Daarnaast heeft damiana een laxerende werking en helpt het gifstoffen afvoeren uit het lichaam.

Wanneer damiana gecombineerd wordt met de matéplant en guarana, een unieke combinatie waarover we u verderop meer vertellen.

De matéplant

Gezond Gewicht Verliezen

- De matéplant is een Zuid-Afrikaanse boom die de gezondheid van uw hart en gewichtsverlies bevordert. Het wordt tevens gebruikt als een algemene pijnstiller, en meer specifiek voor hoofdpijnen. Het geeft u eveneens een flinke dosis energie.

Wanneer guarana, damania en de matéplant gecombineerd worden, bieden ze uitzonderlijke afslankeigenschappen, zoals deze studies reeds aangetoond hebben:

  • Gedurende een studie in 2001 die uitgevoerd werd door Dr. Torben Andersen in het medisch centrum Charlottenlund in Denemarken, gebruikten 47 gezonde proefpersonen met overgewicht gedurende 45 dagen een kruidencombinatie van guarana, matéplant en damiana. Deze groep verloor gemiddeld 5 kilo. Dit was een aanzienlijk verschil met de controlegroep, die gemiddeld slechts 0,45 kg verloor. Ook opmerkelijk was dat door de kruidencombinatie de maaglediging 20 minuten later plaatsvond, wat betekent dat gebruikers na een maaltijd langer een verzadigd gevoel houden. [9]

Resveratrol

Afvallen met Kruiden

- Resveratrol is een antioxidant die gevonden wordt in rode wijn, druiven en druivensap. Het zou helpen met het stimuleren van uithoudingsvermogen en energie, en gewichtstoename voorkomen.

Tot onderzoeken uitgevoerd naar resveratrol behoren:

  • Resveratrol stimuleert de SIRT1 gen, die de vetverbranding ondersteunt. SIRT1 gaat de vorming van jonge vetcellen tegen zodat deze niet uit kunnen groeien tot gevaarlijk vet in de onderbuik. [12]
  • Resveratrol gaat de vorming van nieuwe vetcellen tegen, en voorziet mensen die op een natuurlijke manier af willen vallen van een geheel natuurlijk hulpmiddel. Een onderzoek uit 2006 toonde aan dat muizen met overgewicht niet meer dikker werden zodra ze resveratrol kregen. Ze werden tevens fitter en gezonder, en het verouderingsproces verliep langzamer. [13]

Siberische Ginseng

- Siberische ginseng wordt al eeuwenlang in het Oosten gebruikt. Landen zoals China en Rusland gebruiken ginseng om verkoudheid en griep tegen te gaan, en energie, levensverwachting en vitaliteit te bevorderen. Het wordt tevens gebruikt om het lichaam beter bestand te maken tegen stress. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat ginseng eveneens effectief is tegen overgewicht en het onder controle brengen van diabetes.

Tot onderzoeken uitgevoerd naar Siberische ginseng behoren:

  • Een studie gepubliceerd in de Phytotherapy Research Journal toont aan dat ginseng differentiatie in cellen die energie als vet opslaan actief tegengaat, waardoor de cellen minder goed in staat zijn vet op te slaan. [14]

Granaatappel-extract

- Granaatappels groeien aan struiken en verwijderen gevaarlijke triglyceriden (vetten in het bloed) voordat deze omgezet worden in een type vet dat opgeslagen wordt in onze vetcellen.

Dit is essentieel omdat een lager triglyceridengehalte het risico op hart- en vaatziekten vermindert.

Tot onderzoeken uitgevoerd naar granaatappel behoren:

  • Een onderzoek van de Universiteit van Edinburgh dat gepubliceerd is door de Daily Mail toont aan dat bij een consumptie van granaatappel gedurende 30 dagen personen minder risico lopen op het ontwikkelen van vetcellen in de onderbuik. [15]

[5] - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15640470?dopt=Abstract

[6] - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17557985

[7] - http://www.webmd.com/diet/news/19991128/green-tea-boosts-metabolism-protects-against-diseases

[9] - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11424516

[10] - http://www.sciencedaily.com/releases/2008/10/081006112053.htm

[12] - http://www.articlesbase.com/nutrition-articles/the-red-wine-and-body-fat-burn-3140403.html

[13] - http://www.naturalnews.com/029797_resveratrol_heart_damage.html

[14] - http://www.naturalnews.com/024975_ginseng_diabetes_research.html#ixzz1FeyvPU4Y

[15] - http://technorati.com/lifestyle/article/pomegranate-and-natural-nutrients-can-help/