Productinformatie:

Wat is Nutres?

Nutres is een revolutionair afslankproduct dat uit 9 en natuurlijke ingrediënten bestaat waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze afslanken bevorderen.

Is Nutres voor iedereen geschikt?

Ja, het werkt voor alle vrouwen en mannen van alle leeftijden of etnische achtergrond. In tegenstelling tot andere dieetpillen, die vaak gericht zijn op specifieke groepen (zoals tieners met overgewicht of bodybuilders), is Nutres geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd of etnische achtergrond. Klik hier om resultaten van Nutres te bekijken.

Hoeveel capsules kan ik per dag innemen?

U kunt dagelijks 2 eenvoudig in te nemen capsules gebruiken; een 's ochtends en een 's avonds. U kunt ze met of zonder iets te eten innemen.

Welke risico's of beperkingen gaan gepaard met het gebruik van Nutres?

Nutres is over het algemeen volledig veilig om te gebruiken, omdat alle ingrediënten 100% natuurlijk zijn en gevonden worden in producten die we consumeren. We raden u aan de volgende basisregels in acht te nemen:

  • Gebruik van Nutres met medicatie of antibiotica: tot op heden zijn er geen gevallen van interactie van ingrediënten van Nutres met geneesmiddelen gemeld. Wij raden u aan om voor het te gebruiken van Nutres of andere supplementen eerst uw huisarts te raadplegen indien u allergisch denkt te zijn voor een van de ingrediënten van Nutres.
  • Gebruik van Nutres tijdens zwangerschap: Nutres bestaat uit ingrediënten die ook gevonden worden in voedingsmiddelen en bevat geen chemische ingrediënten; er is geen bekend risico bij het gebruik van Nutres tijdens zwangerschap. Hoewel dit zelden voorkomt, raden we u toch aan om voor het te gebruiken eerst uw huisarts te raadplegen indien u allergisch denkt te zijn voor een van de ingrediënten van Nutres.
  • Gebruik van Nutres bij diabetes: Nutres kan veilig gebruikt worden bij diabetes en bevat ingrediënten (Ginseng) die heilzaam zijn voor het bloedsuikerniveau. (Lees hier meer over in het ingredi�ntenoverzicht).
  • Mogelijke allergische reacties: Net als met elk eetbaar product kan het zijn dat u allergisch bent voor een van de 9 ingrediënten in Nutres. Hoewel dit zelden voorkomt, raden we u toch aan om voor het te gebruiken eerst uw huisarts te raadplegen indien u allergisch denkt te zijn voor een van de ingrediënten van Nutres.
  • Dosering: Gebruik alleen zoals voorgeschreven. Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid per dag (2 capsules per dag).

Waar wordt Nutres gemaakt?

In de Europese Unie geproduceerd.

Is Nutres verslavend?

Nee.

Betaling en levering:

Welke betaalmethodes accepteert u?

We accepteren Visa en MasterCard-betalingen, zowel debit- als creditcards.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt eenvoudig de stappen volgen bij het afrekenproces.

Klik hier om online te bestellen

Levert u wereldwijd in alle landen?

Ja, wij leveren wereldwijd, in alle landen.

Biedt u gratis bezorging?

Ja. Wanneer u 2 of meer potjes bestelt, is de bezorging wereldwijd 100% gratis.

Is mijn bestelling discreet verpakt?

Ja. Uw bestelling wordt geleverd in een pakketje met neutrale verpakking, met onze naam (Nathans Natural), uw naam en uw adres erop.

Veiligheid site en privacy policy

Is uw website beveiligd?

Ja. Bestellen via onze site is 100% gegarandeerd veilig. We maken gebruik van de industrie-standaard SECURE SOCKET LAYER voor ons betaalsysteem, waarmee online winkelen helemaal veilig is. Uw bestelinformatie wordt rechtstreeks naar ons verzonden via een encryptie-beveiligde betaalsessie.

Welke informatie verzamelt u?

Wij verzamelen alleen de benodigde informatie om uw bestelling te kunnen verwerken, zoals uw naam, adres, telefoonnummer en creditcardnummer.

Wat is uw privacy policy?

U kunt hier klikken om onze privacy policy te bekijken.