Nutres wordt door doktoren aanbevolen!

Van Dr. Mark Weis:

Patiënten met overgewicht zijn een veel voorkomend probleem waar huisartsen zich voor gesteld zien staan. Overgewicht zorgt er namelijk niet alleen voor dat de patiënt last heeft van vermoeidheid, lage eigendunk en depressie, maar het vergroot ook het risico op de ontwikkeling van diabetes, hart- en vaatziekten, en andere ernstige aandoeningen. Ik ben dan ook blij dat ik mijn patiënten die last hebben van overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten, Nutres kan adviseren.

Ik kom in mijn drukke praktijk veelvuldig in aanraking met patiënten die er grote moeite mee hebben hun gewicht te handhaven. Er zijn meerdere redenen waarom ik Nutres met een gerust hart adviseer: (1) Nutres werd pas op de markt gebracht nadat er een substantiële hoeveelheid onderzoek gedaan was naar de veiligheid en werking van het product. (2) Als ik iets geleerd heb tijdens mijn twintig jaar ervaring in zorgen voor patiënten met gewichtsproblemen, dan is het wel dat iedereen een magische kogel wil. Ze willen een pil dat ze helpt om gewicht te verliezen, ongeacht of ze nu sporten of niet. En (3) Gebruikers hoeven het slechts eenmaal per dag in te nemen. Dit is bij alle medicijnen aangetoond dat het de kans dat een persoon het zoals aangegeven inneemt vergroot en er dus volledig profijt van kan worden genomen.

Ik ben blij om met Nutres geassocieerd te kunnen zijn en je aan te moedigen om deze belangrijke vooruitgang in de behandeling van gewichtsproblemen te proberen.Mark Weis, MD